srs

Tutustumisajelu länsimetron II vaiheen osuuteen 26.11. klo 21

Kivenlahden metroasema, läntinen uloskäynti

Seuran jäsenille tarjoutuu tilaisuus päästä koeajelulle länsimetron uudelle osuudelle ennen matkustajaliikenteen alkua. Käytännön syistä ajelu joudutaan järjestämään myöhään illalla, jotta normaali metroliikenne ei häiriintyisi.

Ajelu alkaa Itäkeskuksen metroaseman keskilaiturilta lauantaina 26.11. klo 21. Sieltä ajetaan Kivenlahteen ja takaisin. Ajelulla ei tämän hetken tiedon mukaan voida järjestää kuvauspysähdyksiä asemilla, vaan koko retken ajan oleillaan metrojunassa. Matkan aikana junasta ei voi poistua millään asemalla, vaan paluu on pelkästään Itäkeskukseen. Retken kesto on 2–3 tuntia. Retkellä noudatetaan metrohenkilökunnan antamia ohjeita.

Tutustumisajelu on tarkoitettu vain SRS:n jäsenille, joten ota mukaan jäsenkorttisi. Itäkeskuksen metroasemalla on lisäksi oltava voimassa oleva HSL:n matkalippu niin matkan alkaessa kuin sen päättyessä. Muistutuksena, että pikkujoulukauden aikana metroliikennettä ajetaan normaalia myöhempään, joten liikenne on käynnissä vielä ajelun päättyessä.

Kokoontuminen Itäkeskuksen keskilaiturille klo 20.45. Tule paikalle hyvissä ajoin.

Tervetuloa!

Suomen Raitiotieseura ry