Jäsenhakemus / Application for membership

  1. (pakollinen/required)
  2. (pakollinen/required)
  3. (pakollinen/required)
  4. (pakollinen/required)
 

 

Liittyäksesi Suomen Raitiotieseura Ry:n, lue läpi tietosuoja- ja rekisteriselosteemme. Jos hyväksyt tietosuoja- ja rekisterikäytäntömme, voit liittyä jäseneksemme.

Voit lähettää tiedot myös sähköpostitse  srs(at)raitio.org tai voit lähettää tiedot myös postitse osoitteeseen:

You may also apply for membership by email  srs(at)raitio.org or you may also apply for membership by mail. Finnish Tramway Society:

Suomen Raitiotieseura Ry
PL 234
FIN-00531 HELSINKI
FINLAND

Uusi jäsen saa vahvistuksen sähköpostiinsa muutaman päivän kuluessa, postitse lähetetyissä hakemuksissa yleensä kuukauden sisällä. Mikäli vahvistusta ei ole tullut määrätyn ajan kuluessa, pyydämme lähettämään hakemuksen uudelleen tai olemaan yhteydessä seuran sihteeriin.

Jäsenlehti Raition toimitus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa, joten hakemuksen jättöajankohdasta riippuen saattaa kulua kuukausia ennen kuin ensimmäinen lehti toimitetaan.
Yhdistyksen tapahtumista tiedotetaan yhdistyksen internet-sivuilla.

Jäsenyys on jatkuva ja jäsenmaksuvelvoite hakijaa sitova. Jos jäsenyys halutaan päättää, eroilmoitus tulee tehdä vapaamuotoisella ilmoituksella yhdistykselle. Jäsenmaksuvelvoite päättyy vasta eron tultua voimaan. Siihen saakka erääntyneet jäsenmaksut tulee kuitenkin suorittaa.

Jäsenten osoitteenmuutokset!
Ilmoita osoitteenmuutoksesi seuran postilokeroon Postista saatavalla ilmaisella ilmoituskortilla tai sähköpostitse. Vain näin tehdyt osoitteenmuutokset voidaan huomioida.

Jäsenmaksu on 20 € (Vuonna 2020)
Membership fee: 20 € (Year 2020)

Kiitos mielenkiinnosta!
Thank you for showing interest!