SRS hakee toimitussihteeriä Raitio-lehteen

SRS hakee toimitussihteeriä Raitio-lehteen

Raitio-lehden toimitus tarvitsee palvelukseensa toimitussihteerin toimimaan päätoimittajan oikeana kätenä. Toimitussihteerin tehtäviin kuuluu koordinoida lehti julkaisukuntoon yhdessä päätoimittajan, toimituskunnan ja taittajan kanssa. Mikäli emme löydä toimitussihteeriä, saattaa jo lehden 2/2018 ilmestyminen viivästyä. Astu siis rohkeasti mukaan tekemään Raitio-lehteä!
Tehtäviisi kuuluu Päätepysäkki-palstan kokoaminen liikenne-, kalusto- ja poikkeusreitti- sekä muilla ajankohtaisilla uutisilla. Lisäksi avustat päätoimittajaa lehden tekemisessä. Tarvitset internet-yhteydellä varustetun tietokoneen ja vähintään jonkin tekstinkäsittelyohjelman. Aikaisempi kokemus vastaavasta tehtävästä ei ole tarpeen, sillä lehden toimituskunta ja seuran johtokunta opastaa kaikessa tarpeen vaatiessa. Lisätietoja saat joko johtokunnalta osoitteesta srs(a)raitio.org tai suoraan päätoimittajalta, ks. yhteystiedot.
Odotamme hakemustasi pikaisesti!