SRS:n syyskokous pidettiin 22.11.

SRS:n sääntömääräinen syyskokous pidettiin 22.11. Helsingin kaupunkisuunnitteluviraston näyttelytila Laiturilla. Kokoukseen osallistui 56 jäsentä. Kokouksessa hyväksyttiin ensi vuoden toimintasuunnitelma, budjetti ja jäsenmaksu sekä tehtiin tarvittavat henkilövalinnat ensi vuoden johtokuntaan. Vuoden 2017 johtokunnassa ovat:
Puheenjohtaja Tom Heino
Varapuheenjohtaja Ville Elomaa
Sihteeri Jaakko Pertilä
Rahastonhoitaja Kimmo Säteri
Arkistonhoitaja Pertti Leinomäki
Jäsen Jorma Rauhala
Varajäsen Mikko Alameri
Heistä uutena valittiin varapuheenjohtaja Ville Elomaa. Toivotamme hänet tervetulleeksi seuran luottamustehtäviin!
Ennakkotietojen mukaan kokouksen jälkeen oli tarkoitus kuulla Raide-Jokerin suunnittelutilanteesta, mutta esteen vuoksi ohjelmisto muuttui ja kuulimmekin esityksen toisesta mielenkiintoisesta raidehankkeesta, Laajasalon raideyhteydestä. Esityksen piti KSV:n liikenneinsinööri Niko Setälä. Kiitos hänelle esitelmästä, KSV:lle tilojensa käytöstä sekä Lauri Kankaalle käytännön asioiden järjestelyistä!