nimi2 (6K)

Tervetuloa Suomen Raitiotieseura ry:n vanhoille www-sivuille http://www.raitio.org/vanhasivusto/!

UUSILLE www-sivuille pääset klikkaamalla tästä!


Yhdistys:
Sivuston päivitys:
Uutisavustukset:
Avustukset Raitio -lehteen:

Suomen Raitiotieseura ry

Suomen Raitiotieseura ry on vuonna 1972 perustettu valtakunnallinen harrastajayhdistys, jonka tarkoituksena on ylläpitää ja kehittää harrastusta raitioteihin ja metroon. Sääntöjen puitteissa myös muut lähiliikenteen joukkokuljetusvälineet voivat olla osa SRS:n toimintaa.

Yhdistyksen jäsenlehti Raitio ilmestyy ja jaetaan jäsenille neljästi vuodessa. Jäsenet saavat jäsenetuja Helsingin museoraitiolinjalla sekä eräiden pohjoismaisten joukkoliikennealan museoiden ja museoraitioteiden maksuissa.

Voit liittyä yhdistykseen jäsenhakemus-sivulla. Uudet jäsenet ovat tervetulleita!
SRS tiedottaa
SRS hakee

toimitussihteeriä Raitio-lehteen
Raitio-lehden toimitus tarvitsee palvelukseensa toimitussihteerin toimimaan päätoimittajan oikeana kätenä. Toimitussihteerin tehtäviin kuuluu koordinoida lehti julkaisukuntoon yhdessä päätoimittajan, toimituskunnan ja taittajan kanssa. Mikäli emme löydä toimitussihteeriä, saattaa jo lehden 2/2018 ilmestyminen viivästyä. Astu siis rohkeasti mukaan tekemään Raitio-lehteä!
Tehtäviisi kuuluu Päätepysäkki-palstan kokoaminen liikenne-, kalusto- ja poikkeusreitti- sekä muilla ajankohtaisilla uutisilla. Lisäksi avustat päätoimittajaa lehden tekemisessä. Tarvitset internet-yhteydellä varustetun tietokoneen ja vähintään jonkin tekstinkäsittelyohjelman. Aikaisempi kokemus vastaavasta tehtävästä ei ole tarpeen, sillä lehden toimituskunta ja seuran johtokunta opastaa kaikessa tarpeen vaatiessa. Lisätietoja saat joko johtokunnalta osoitteesta srs(a)raitio.org tai suoraan päätoimittajalta, ks. yhteystiedot.
Odotamme hakemustasi kevätkokouspäivään 18.3. mennessä!

Tulevia tapahtumia: Uusimmat liikenneuutiset:


Kevätajelu 21.4.2018
SRS:n perinteinen kevätajelu järjestetään lauantaina 21.4. klo 15.00 alkaen. Lähtö on Töölön hallipihalta. Ajeluvaununa on ainakin Spårakoff 175, johon mahtuu kerrallaan 35 matkustajaa. Toisena ajeluvaununa on VTS-vaunu 339. Ajelu kestää noin kolme tuntia, mutta vaunuista voi poistua aiemminkin.
Reitti kulkee totuttuun tapaan usean harvoin käytetyn poikkeusyhteyden kautta ja tällä kertaa pääsemme myös testaamaan Reijolankadun uudisradan. Spårakoffissa jokainen maksaa mahdolliset virvokkeensa itse, mutta muilta osin ajelu molemmissa vaunuissa on jäsenille ilmainen. Vaunuja pääsee vaihtamaan matkan aikana. Ota jäsenkorttisi mukaan, se toimii matkalippuna!
.

Suomen raitiotiet

© Jorma Rauhala
Helsinki
© Jorma Rauhala
Tampere
Turku (10K)
Turku
Viipuri (10K)
Viipuri

Metro ja lähijunat

Metro Helsinki (11K)
Helsingin metro
flirt
Pääkaupunkiseudun lähiliikenne

Suomen johdinautot

Helsinki johdinauto
Helsinki
Tampere johdinatuo
Tampere

Linkkejä

Liikennöitsijöiden sivuja

Raidehanke- ja suunnitelmasivuja

Muita sivustoja


SRS ry internetissä 1998–2018

Miltä sivusto näytti noin 20 vuotta sitten? Katso vaikka sivulta Internet Archive Wayback Machine!


© Suomen Raitiotieseura ry

©: Sivuston copyright-oikeudet pidätetään. Aineiston osittainenkin uudelleen julkaiseminen missä muodossa tahansa ilman Suomen Raitiotieseura ry:n lupaa on tekijänoikeuslain mukaisesti kielletty.
©: No part of these web pages may be reproduced, transmitted, transcribed, stored in a retrieval system, or translated into any human or computer language, in any form or by any means, without the permission of the Finnish Tramway Society.
Valid XHTML 1.0!Vanhalle etusivulle

olog (1K)